Bun venit, Vizitator! Login | Inregistreaza-te 

Parteneri
Anime-Club

Animax

Mangashop

Saijo Club

Project Sakura Forum

not just pink

You are not logged in.

• Index
  •  » Revista
  •  » Grafica revistei (critici, comentarii..stuff)

#16 2008-05-23 23:20:43

baronu
I am the LAW
Registered: 2006-12-31

Re: Grafica revistei (critici, comentarii..stuff)

Monsher, in nr asta tematica si cover-story-ul s-au cam confundat,  pt ca se poate face cover story si la o tema, idee, leitmotiv, etc. Nu ar fi fost prea sanatos sa punem o scena din "Bible Black" sau "Beast City", asha ca o fata (underaged, ofcors) in bikini a fost solutia de compromis. Din ce serie face parta lolita asta, mai putzin conteaza.
    Orcum, cam multa galagie pt coperta aia.

Multe sunt femei cu ochii neguratici si codati:
Dar nici una nu-i mai dulce ca rumanca din Carpati

#17 2008-05-24 09:38:31

Elafros
*too stressed to talk*
From: Bucuresti
Registered: 2008-05-22
Website

>.< nu faceam galagie . Pur si simplu parerea mea e ca nu-i "frumos" colorat desenul d-aia am intrebat de ce a fost ales desi da stiu mergea cu tematica , dar exista sute de imagini mult mai frumoase care s-ar fi potrivit cu tematica ...d-aia am intrebat that's all xD and I didn't say it has to be fan art x3

#18 2008-11-10 19:38:19

bakajunk
Proaspat momit
Registered: 2008-11-10

Cum se numeste melodia de la prima pagina din revista nr.1 va rog frumos?...(faina melodie)...(super faine reviste)

Last edited by bakajunk (2008-11-10 19:39:23)

#19 2008-12-22 16:32:37

harunoyumechan
Interesat
From: targoviste
Registered: 2008-12-21

yume vrea un intreg reportaj cu sasuke...pentru ca sasuke-kun e cel mai hot manga character ever...si daca sasuke nu e ...nimic nu e.... 
jeez ....i'm such a fangirl....a tard probably...or worse  nu e vina mea ...dragostea e d e vina

yumexsasuke is coming... 

#20 2008-12-22 18:36:43

yuriko7
kiddo
From: Craiova
Registered: 2008-10-15
Website

of : la ce animeuri te-ai mai uiat inainte de naruto ? pt ca am vazut baieti muuult mai frumosi si mai aproape de realitate in alte animeuri/manga xD
on: keep it up ! am savurat nr acesta al revistei! imbunatatiti-o cat puteti de mult pentru numerele viitoare!

#21 2009-08-03 20:42:18

sweet_vl08
Proaspat momit
Registered: 2008-08-30

buna!eu sunt cam noua,defapt am cont facut pe acest site de ceva vreme,dar acum e cam a 2-a oara cand intru si sunt cam straina pe aici,vreau doar sa spun ca imi place foarte mult revista Project Sakura si pana acum am downloadat 3,as vrea si eu sa fac o asemenea revista,am multe articole pregatite si daca se poate imi puteti spune si mie va rog cu ce program faceti aceasta revista...ador revista aceasta findca fiecare fraza este aleaza cu grija si multa sensibilitate

Bravo!tinetio tot asa!   

• Index
  •  » Revista
  •  » Grafica revistei (critici, comentarii..stuff)

Board footer