Bun venit, Vizitator! Login | Inregistreaza-te 

Parteneri
Anime-Club

Animax

Mangashop

Saijo Club

Project Sakura Forum

not just pink

You are not logged in.

#1 2008-10-05 07:09:44

Rock Bird
Necro Kid
From: Arad
Registered: 2008-03-28
Website

The WTF of the day

Stiti regulile...lucruri care va fac sa va intrebati What The Fuck?  

La mine e asta:

Cartoon Banned by the Mormon Church

Teoria este uimitoare dar nu prea cred ca e prea adevarata.

The wind is my strenght.

#2 2008-10-06 12:50:59

bodo_spidey
i'm a cat :3
From: Dh
Registered: 2008-08-18
Website

Re: The WTF of the day

da ... clipul de la mine ... deci , teorie e uimitoare dak o intelegi bine si te gandesti la asta ... chestia e k teoria e luata dintro carte si pusa intrun desen animat super interesant care a fost banat pe toate posturile...nici eu nu cred k e adevarata teoria...mai ales faza cu Iisus + Lucifer = frati ... aia e WTF ... neutral ... dar teoria e superba...imi place...

OMG...naruto...uitativa la tot k e super funny...mai ales pe la sfarsit...comediantul e PABLO FRANCISCO...e cel mai bun dupa parerea mea...

#3 2008-10-06 14:34:54

Rock Bird
Necro Kid
Website

Yup, videoul de la tine. ^o^ Ia la greu Codul lui DaVinci, si imi da un motiv in plus ca toata credinta mea sa se limiteze la esenta: "Exista?" "mdea, exista cv care ne-a creat pe toti, cu enspemii de denumiri, si restul e o alta poveste"   

My WTF of the day: http://hi5.com/friend/103939100--Zina%2BZ--Profile-html

IT'S EPIC!!!   No idea cine l-a facut, dar e EPIC.   Go GRANNY!!!

The wind is my strenght.

#4 2008-10-06 17:22:23

bodo_spidey
Website

OMG !!! E REAL ?   lool !! au ajuns babele pe hi5 omg !!!

OMG !!! faza cu mario e suuuper epic si cainele !!!   omg !!!

#5 2008-10-06 18:35:16

Rock Bird
Necro Kid
Website

Bodo, lasa aia, am gasit CEL MAI WTF of my day...uita-te cu MARE atentie la mesaj...

OK, de azi inainte scopul vietii mele este sa salvez lumea. ^o^ From fear to love. :3 Mesajul spune tot. Eu ma uit pe cer in 14 Octombrie. ^o^

The wind is my strenght.

#6 2008-10-06 22:23:59

Alexiel
Organic Angel
From: The spine of the world
Registered: 2008-05-16

OMG....what a crazy woman...can someone lock her up with her little aliens?
PS: i'm not refering to you RB but to the one in the clip big_smile

Last edited by Alexiel (2008-10-06 22:24:32)

#7 2008-10-07 07:28:28

Rock Bird
Necro Kid
Website

Well, vedem pe 14 Octombrie daca era crazy au ba. ^o^ Eu ma uit pe cer, cine stie, poate o sa vad nave spatiale sau doar un cer innorat sau senin. Ar fi chiar uber tare sa fie pe bune, iar daca nu, well, asta e, se mai iau tzepe cu de astea.

The wind is my strenght.

#8 2008-10-07 11:18:34

bla...bla...bla
banned
From: nowhere
Registered: 2008-02-07
Website

eu ma uit dupa cai verzi pe pereti.am mai multe sanse sa gasesc asa ceva.

#9 2008-10-07 14:18:42

bodo_spidey
Website

de ce vorbesti asa ? ... vom vedea pe 14 octombie...deci , filmuletzul asta mia dat o curiozitate enorma asupra extraterestrilor...deci , e superb...poate fi prostie sau poate nu...poate o noua era incepe , si eu astept cu nerabdare ziua ... sa vad si eu ce se intampla...smile

#10 2008-10-07 14:44:42

Alexiel
Organic Angel
From: The spine of the world
Registered: 2008-05-16

ok....deci pt cei curiosi sa va spun niste chestii citite de prin carti etc(nu de alta da la un moment dat ma interesa istoria antica,inclusiv niste fenomene/obiecte care nu ar fi putut fi create de oameni la vremea respectiva) :
Exista diferite teorii ca acum cateva mii de ani pamantul a fost vizitat de viata extraterestra. Motivul pt care au venit oamenii cu aceasta teorie e din cauza desenelor care pot fi vazute doar din satelit,un desert in al carui nisip s-au gasit dovezi ca acel desert a fost creat in urma unei explozii nucleare,niste locuri care seamana cu piste de aterizare pt nave/avioane,un nr de vreo 9 cifre de acum cateva mii de ani cand lumea nu stia sa depaseasca 20000(sau ceva de genul) si exemplele pot continua la nesfarsit...
Prin asta se poate explica faptul ca oamenii pot gasii dovezi total aberante doar ca sa spuna ca pe pamant au venit acum mult mult timp extraterestrii...

Acum back to our story for 14 octomber....
1)Nave care au un diametru de amploare si care or sa acopere orase etc din cate imi aduc eu aminte am vazut si intr-un film(dak nu ma insel "Ziua Independentei")
2)Ca sa scapi omenirea de boli,razboaie,foamete,saracie,etc e cel putin imposibil...cat timp oamenii sunt legati de plan fizic o sa exista boli si razboaie...saracia si foametea putand fi rezolvate printr-o cantitate foarte mare de bani si timp.De boli nu o sa scapam niciodata din cauza ca oricat de avansata ar fi medicina mereu o sa apara o boala noua,iar de razboi nu scapam atata timp cat oamenii au mentalitatea pe care o au...

#11 2008-10-07 15:51:14

Rock Bird
Necro Kid
Website

Ai dreptate Alexiel, dar trebuie sa recunosti ca ar fi frumos daca am fi toti prieteni, sanatosi si happy. :3
Ar fi o utopie devenita realitate sau ceva de genul, un scop nobil pentru care ar merita sa lupti, etc. ^o^
Daca e pe bune faza sau nu, ramane sa aflam. Nu avem nimic de pierdut. Ar fi mult prea tare sa vada toata planeta nave spatiale, si fie ca un fel de moment de pace sau ceva de genul...din cate am inteles, prin Love aia se refera la faza cu "iubeste-ti aproapele", ceva de genu compasiune, dar un pic mai mult. Cam de asta ar avea nevoie lumea, ca sa nu pice prada haosului or smth.

The wind is my strenght.

#12 2008-10-08 15:13:07

Shas'o Kais
Space Marine
From: Strike Cruiser Armageddon
Registered: 2007-03-17

Eu va am mai zis pe undeva care era faza cu alieni dar ati uitat asa ca va mai aduc aminte:
A secret chapter of humans maded a secret deal with a race called Tau,they said they will come on 14th november 2008 to see if their teachings of the greater good were spread proprely among the humans,if this failled to spread they will began a detailed survey to see were it failed.Those who didnt embraced these teachings will be rounded up in special centers to be thought by themselves.And they wont come with dish shaped ships,they will come with real ships.So all of sit tight and wait for them.

Mecha fan

Marine squad deployed.More of us are coming this Planet will be ours!We know no fear!We shall cut into the heart of this infestation and crush any fool who stands before us!FORR TERROR!.Knowledge is power guard it well.
I DECLARE WAR ON STUPIDITY!

#13 2008-10-08 16:00:47

Rock Bird
Necro Kid
Website

Cred ca am ratat faza, dar macar acum stiu cum se numesc. Thanks for reminding us. :3 Mai ramane sa ii asteptam pe Tau astia sa soseasca si sa ne arate calea spre peace & stuffs. ^o^

The wind is my strenght.

#14 2008-10-08 18:59:17

Rock Bird
Necro Kid
Website

O...k...sa lasam extraterestrii pentru o vreme si...uitati-va la...ASTA.   Este atat de...detaliat...pana si...semnele...si...tot...   Pur si simplu...nu am cuvinte...este prea...nu stiu...WTF? Daca si personajele ar fi...reale...atunci chiar ar fi tare.

The wind is my strenght.

#15 2008-10-08 19:08:15

bla...bla...bla
banned
From: nowhere
Registered: 2008-02-07
Website

bodo_spidey wrote:

de ce vorbesti asa ? ... vom vedea pe 14 octombie...deci , filmuletzul asta mia dat o curiozitate enorma asupra extraterestrilor...deci , e superb...poate fi prostie sau poate nu...poate o noua era incepe , si eu astept cu nerabdare ziua ... sa vad si eu ce se intampla...smile

ce gasiti voi superb la niste fiinte inventate de o rasa inferioara,impura si cocalarita:u.s.a?faggots nation.

Board footer