Bun venit, Vizitator! Login | Inregistreaza-te 

Parteneri
Anime-Club

Animax

Mangashop

Saijo Club

Project Sakura Forum

not just pink

You are not logged in.

#1 2008-07-11 18:34:30

Different Mechanist
DEZORGANIZATOR
From: A bad sector
Registered: 2006-12-25
Website

Cultura AMV - recolta de toamna

Ok lume, prima editie a epopeei, numita sugestiv "cultura de primavara" a avut succes.

Asa ca a venit vremea sa purcedem la lucru si sa scoatem a doua editie, cea de toamna, care sa speram ca va fi de doua ori mai mare, de doua ori mai buna si de doua ori mai consistenta decat prima.
Premiera acestei editii se va face la loc de cinste, intr-o sala de spectacole mare, de 750 de locuri, in cadrul celei de-a doua editii a Nijikon - care, dupa cum unii probabil stiu si altii nu, va avea loc pe 1 si 2 noiembrie 2008, la Palatul Copiilor.

In threadul asta vom discuta despre proiect si in prima instanta ne vom hotari la niste parametri universali, in care toata lumea ce va trimite secvente isi va encoda munca.

Timeline-ul propun sa fie urmatorul:

Pana pe 20 Iulie - Hotararea parametrilor si conditiilor de participare

Pana prin septembrie (15 sau 20) - Primirea materialelor

De la inceputul pana la sfarsitul lui octombrie - Editarea proiectului propriu-zis, eventual facut modificari la secventele ce necesita asta.

Am pus niste termene largi ce se vor mai detalia pe parcurs, dar in principiu cam asta avem. Am zis sa fie o luna pentru compunerea proiectului final si pentru editat genericele, sa nu mai iasa rasol - cam ca data trecuta - si sa putem spune persoanelor cu secvente problematice cam ce ar trebui mai exact modificat la ele.

Acestea fiind zise, discutati si sa-i dam drumu la treaba!

#2 2008-07-11 18:56:34

maki_moonstone
Habotnică
From: Palpares Bucharest
Registered: 2007-08-12
Website

Re: Cultura AMV - recolta de toamna

Chiar ma gandeam cand ne dai deadline-uri pentru cultura de toamna. Eu ma bag. Si de data aceasta trebuie sa folosim cat mai mult footage audio cu specific national, nu?

Actually, my biggest childhood dream was to join their team and do what they do.

#3 2008-07-11 18:58:32

Garden Girl
iSip
From: Bucuresti
Registered: 2007-10-02
Website

This is the moment i've been waiting for since EVAR (adica dupa Cultura AMV aia de primavara ^_^). I'm in.

#4 2008-07-11 19:17:40

Different Mechanist
DEZORGANIZATOR
Website

maki_moonstone wrote:

Si de data aceasta trebuie sa folosim cat mai mult footage audio cu specific national, nu?

lol "footage audio"

In fine, eventual... Daca nu te deranjeaza prea mult, ar fi de apreciat.

#5 2008-07-11 19:48:06

DMY
GRIG
Registered: 2006-12-26

hmp......I'm in too.......sper sa pot trimite ceva mai........ ok ...........decat data trecuta ..... .....

Last edited by DMY (2008-07-11 19:49:45)

#6 2008-07-11 19:50:02

Zangetsu
Membru convins
Registered: 2008-04-22

V-ati putea abtine de la a folosii manele sau muzica tiganeasca..onegai  .
Aceste lucruri au stricat editia de primavara.

#7 2008-07-11 19:50:35

Kyo
Perseverent
From: Buzaugrad
Registered: 2007-10-02
Website

Different Mechanist wrote:

maki_moonstone wrote:

Si de data aceasta trebuie sa folosim cat mai mult footage audio cu specific national, nu?

lol "footage audio"

In fine, eventual... Daca nu te deranjeaza prea mult, ar fi de apreciat.

n'am nevoie de aprecieri pt footage audio ca nu voi folosi prea mult xD. m'am saturat de vacanta mare -_-, ori mep-ul asta nu vreau sa se numeasca "cultura de toamna vacanta mare".

anyway, DM, i'm in, and i'll help with what i can

#8 2008-07-11 19:52:02

DMY
GRIG
Registered: 2006-12-26

cred totusi ca fiecare are dreptul de a folosi cam ceea ce doreste in materie de muzica ....desi ar fi o chestie ...."pe uni dintre noi chiar ne deranjaza"

Last edited by DMY (2008-07-11 19:53:34)

#9 2008-07-11 20:27:45

Different Mechanist
DEZORGANIZATOR
Website

Pai bine ca ati zis, la editia asta sa folosim exclusiv manele, sa speriem lumea...

In fine, din cate stiu s-a folosit doar o manea in primul , si a avut efect comic bun.

Oricum, nu mai ne axam pe vacanta mare, o sa incercam sa o tinem chiar cat mai la minim. Da, ar trebui sa fie mai multe surse audio romanesti, vor avea prioritate probabil, dar nu e nicio problema daca e vreo sursa straina si secventa e suficient de comica.

#10 2008-07-11 21:19:04

Zangetsu
Membru convins

O manea nu poate avea "efect comic bun" doar de dezgust.

#11 2008-07-11 23:00:03

Different Mechanist
DEZORGANIZATOR
Website

...Lumea care a vazut faza cu Hughes din prima parte a fost de alta parere. Cel putin din cate am observat pe ici si pe colo si in Suburbia, cand a fost proiectat la Otaku Fest. Dar nu-ti face griji, nu ne bazam pe asta. Daca or sa fie, vor fi probabil tot asa - una doua bucati sa speriem lumea... sau ma rog, sa o "dezgustam".

Desigur, tine foarte mult si de simtul umorului asta. Pe care, din cate se vede, unii il au, altii mai putin.

#12 2008-07-12 10:04:41

Zangetsu
Membru convins

Nu tine de simtul umorului, ci de integritate.

#13 2008-07-12 10:11:50

Different Mechanist
DEZORGANIZATOR
Website

In ce fel, mai exact?

#14 2008-07-12 11:12:36

Zangetsu
Membru convins

credeam ca este destul de clar.Daca te gandesti 2 sec o sa intelegi.E ceva banal.

Last edited by Zangetsu (2008-07-12 11:13:46)

#15 2008-07-12 11:41:34

Different Mechanist
DEZORGANIZATOR
Website

Nu stiu ce e atat de clar si banal. Din cate lasi tu sa se inteleaga acolo, orice lucru ce are de-a face MACAR DE DEPARTE cu manele (nu conteaza in ce context - serios sau comic/ironic) este un lucru dezgustator. Din punctul de vedere exprimat de tine acolo eu pricep ca oricine se gandeste macar sa foloseasca manele intr-un proiect de genul asta e o persoana lipsita de integritate. Totodata eu inteleg de acolo ca din punctul tau de vedere ne lipseste total simtul umorului daca facem misto de o manea punand un anime peste, respectiv de un anime, punandu-l peste o manea. (pentru ca proiectul asta are TOTUL de-a face cu simtul umorului si NIMIC de-a face cu integritatea. Nu facem treaba asta ca sa zica lumea cat de demni si role-models suntem noi, o facem ca sa rada). Cu alte cuvinte am impresia ca iti scapa adevaratul sens al termenului "integritate".

Daca asa stau lucrurile, atunci afla de la mine ca atitudinea aia "integra" e obosita de mult si e mai mult caracteristica pustilor de 14 ani care "vrea sa omoare toti tiganii cai proshti shi inculti nu ca mine omg ce tare is".

Dar desigur, cel mai probabil am inteles eu gresit, asa ca inca astept o explicatie mai detaliata.

Board footer